распашные ворота типа решетка - изготовление уличных конструкций под ключ - монтаж

Сучасний ринок пропонує користувачам багато варіантів приводів для в'їзних систем. Асортименти досить великі, щоб знайти модель навіть для найспецифічніших умов. Це може бути як двір приватного будинку, і велике промислове підприємство. Однак, щоб вибрати її правильно, потрібно враховувати багато факторів або заручитися допомогою фахівців. Автоматика для в'їзних воріт здатна не тільки полегшити їхню експлуатацію, а й навпаки – нашкодити. Тому не варто нехтувати консультацією фахівців та намагатися заощадити там, де це вкрай небажано. Правильно підібрана та встановлена модель розподілятиме тиск, регулюватиме навантаження та продовжить потенційний термін служби. У той же час, пристрій вибраний некоректно, в кращому випадку просто не працюватиме і не скаже на в'їзній конструкції. Тому пропонуємо розібратися, що таке механізм для воріт, яким він буває, а також основні рекомендації щодо вибору приводу.

уличные ворота типа решетка - изготовление под заказ

БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ

tsena na otkatnyie i raspashnyie vorota - proizvodstvo POLЬShA - WISNIOWSKI

elektroprivod dlya raspashnyih vorot-ustanovka-Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПРИСТРІЙ ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ: ВИБИРАЄМО ЕЛЕКТРОПРИВІД ДЛЯ ВОРІТ РОЗПАШНОГО ТИПУ

Насамперед, визначтеся для яких умов підбирається обладнання: побутові або промислові. До останніх пред'являється найбільше вимог через навантаження, з якими їм доведеться справлятися. Для побутового використання достатньо інтенсивності 30-50%, а промислового – від 50% до 100%. Також вони мають відповідати суворим європейським нормам безпеки. При виборі слід враховувати момент, що обертає (Нм) – показує, максимально допустима вага в'їзної системи. Чим вище тягове зусилля (Н), тим потужніший пристрій. Інтенсивність показує, наскільки часто може експлуатуватися обладнання. Обов'язково уточніть максимальну вагу стулки, за якої може функціонувати автоматика.

Слід з'ясувати, який тип приводу вам підходить: черв'ячний, важільний, підземний або гідравлічний. У першому випадку система управляється під час передачі зусилля від двигуна за допомогою черв'ячної передачі. Конструкція може відкриватися як назовні, так і всередину. Важелевий тип є другим за поширеністю. Також він може відкриватися виключно усередину. Однак пристрій підходить для монтажу на широких колонах. Підземний тип встановлюється у поглибленні, завдяки чому його практично не видно. Відкриватися може як усередину двору, так і назовні. Підземна автоматика для воріт відрізняється потужністю і надійністю, але і має високу ціну. Гідравлічний тип приводу має велике тягове зусилля та призначений для великих важких воріт. Має високу вартість та досить рідко зустрічається.

kupit vorota iz stali - raspashnyie vorota - polsha

raspashnyie vorota - izgotovlenie pod zakaz - kak vyibrat vorota - tsena raspashnyih vorot

ЯКИЙ КОМПЛЕКТ АВТОМАТИКИ ДЛЯ РОЗПАШНИХ ВОРІТ РЕКОМЕНДУЮТЬ ФАХІВЦІ: ОГЛЯД МОДЕЛЕЙ З ІТАЛІЇ

Багато позитивних відгуків отримує пристрої FAAC 391. Також є модифікація FAAC 391 Е, яка фактично відрізняється лише великою вагою (8,7 кг) та потужністю (120 Bт). В обох випадках електроживлення становить 230 В. Максимальний момент, що крутить, 250 Нм, а клас захисту - IP 44. Потужність виробу дорівнює 40 Вт, а електродвигун - 24В. Максимальна швидкість обладнання 13 об/сек. Діапазон робочих температур: -20 ° С до +55 °C. Модель має інтенсивність роботи від 80 циклів щодня. Призначена для стулки завширшки до 2,5 метрів.

Також вам може сподобатися автоматика для вуличних воріт розстібного типу FAAC S418 24 В. Ширина стулки до 2,7 метрів, а максимальна інтенсивність експлуатації – 100%. Необхідною є електроживлення 230 В, а потужність – 35 Вт. Діапазон робочих температур становить від -20 до +55°C. Вага пристрою 6 кг, а клас захисту – IP 54. Максимальне зусилля 1800 Н. Швидкість руху штока 1,8 см/с (3,7 см/с платою E124).

На сьогодні конкурентно високою якістю відрізняється автоматика Ferni від італійського заводу CAME. Відкриває стулки шириною до 4 метрів та масою до 800 кг. Потужність 150, а електроживлення - 230 В. Час відкриття стулки на 90 градусів 18 секунд. Крутний момент у цій моделі 320 Нм. Діапазон робочих температур -30°С до +55°C за класом захисту IP 54. Інтенсивність експлуатації приводу становить 30%. Більше моделей від заводу можна знайти тут: https://xn----7sbgbip5cdatx.in.ua/products/category/came-avtomatika-dlya-raspashnyh-vorot 

распашные ворота - изготовление под заказ

цена на уличные ворота - заборы - производство - польша

автоматизация въездных ворот - управление уличной системы

СУЧАСНА АВТОМАТИКА НА ВОРОТА РОЗПАШНОГО ТИПУ: ДЕ ПРИДБАТИ ОРИГІНАЛЬНЕ ЄВРОПЕЙСЬКЕ ОБЛАДНАННЯ

У нашій торгово-виробничій мережі пропонуються якісні та надійні комплекти електричних приводів із Італії. Ми є офіційними партнерами відомих європейських брендів. Наші менеджери є досвідченими фахівцями, які допоможуть вибрати модель автоматики, що ідеально відповідає вашим вимогам. Крім того, гості шоу-руму «ЗАВОД ВОРІТ Одеса» допоможуть отримати приємну знижку на замовлення. Щоб дізнатися більше, приїжджайте в салон на вул. Михайла Грушевського, 39А. Також можливе монтаж та індивідуальне виготовлення в'їзних конструкцій. Отримати розрахунок вартості та безкоштовну технічну консультацію менеджера можна в телефонному режимі: +38 (067) 112-17-04, +38 (050) 356-21-16.

 

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

 

 

Уличные автоматические ворота откатные и распашные  Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна